Odborníci firmy Carl Stahl přednášeli na téma jištění osob ve výškách
FacebookLinked in You TubeEnglish
FacebookLinked in You TubeEnglish
Architektura

AKTUÁLNĚ - zvedací technika

Odborníci firmy Carl Stahl přednášeli na téma jištění osob ve výškách


Ve dnech 20. až 21. října 2015 jsme se zúčastnili již 23. celostátní odborné konference, kterou pořádala Asociace ZZ – ČR z.s. Konference se konala v Plzni za účasti revizních a odborných techniků zdvíhacích zařízení.

Stejně jako v minulých letech jsme si pro všechny zúčastněné připravili zajímavou prezentaci našich produktů, aktuálně zaměřenou na jištění osob při práci ve výškách.

Pro odbornou veřejnost jsme přichystali prezentaci výrobků sloužících k jištění osob, jako jsou například postroje, lana s tlumičem pádu, samonavíjecí zachycovače pádu, kotevní body, jistící systémy pro pohyb na jeřábech, jeřábových drahách a střechách.

Součástí prezentace byla také odborná přednáška na téma jištění osob při práci ve výškách. Posluchači se tak dozvěděli, jak správně vybrat jistící prostředky, pro jaké použití jsou vhodné a v neposlední řadě také informace o výhodách adodržování bezpečnosti při samotném jištění.

Pokud byste se i Vy rádi informovali o možnostech jištění při práci ve výškách, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poskytneme veškeré informace, konzultace i doporučení a názorně předvedeme přímo u vás ve firmě, jak kvalitní jistící systémy fungují.


     
 
 
 

 


Zůstaňte s námi v kontaktu

Děkujeme za Váš zájem o naši práci. Snažíme se našim parterům pomáhat nejen na konkrétních projektech, ale také v jejich rozvoji.

Dovolte nám Vás inspirovat a informovat.

Občasník s novinkami
 
Oborové zajímavosti



Více ukázek realizací

Uložte si náš kontakt
QR